Fenerbahçe’de Michy Batshuayi kararını verdi

Fenerbahçe’de önce Teknik Direktörlük görevi Jose Mourinho’nun gelmesi sonrasında Başkan Ali Koç’un tekrar seçilmesinin ardından şimdi tüm gözler transfere çevrildi.

Başkan Koç’un yanında yönetimindeki isimlerden Acun Ilıcalı’nın her fırsatta ‘Fenerbahçe tarihinin en güçlü kadrosunu kuracağız’ demesinin ardından taraftar da büyük beklenti içine girmişti.

Sarı-lacivertli futbolseverlerin bu beklentisine yanıt vermeyen isteyen yönetim listedeki isimlerle görüşmeye başladı. Buna rağmen Fenerbahçeli idareciler acele bir adım atıp hata yapmak istemiyor. Hem Mourinho hem de yönetim yanlış yapılacak bir transfer hamlesinin takımın kimyasını bozabileceğini düşünüyor.

BATSHUAYI KALMAYA SICAK BAKIYOR

İç transferde ise idareciler sözleşmesi biten isimlerle masaya oturacak. Edin Dzeko’nun sarı-lacivertli takımdaki geleceğinde kararı tecrübeli forvete bırakan yönetim, Michy Batshuayi ile de devam etmek istiyor. Yıldız golcünün de Fenerbahçe’de mutlu olduğu ve İstanbul’da kalmaya sıcak baktığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin dış transfer için de bugün başlayacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası’nı mercek altına alacağı bildirildi.

“KOMİK, DÜRÜST VE SONSUZA KADAR GENÇ”

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, TNT Sports’ta Rio Ferdinand’ın sorularını yanıtladı. Kendisini üç kelimeyle anlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Komik, dürüst -en azından öyle olmaya çalışıyorum- ve sonsuza kadar genç” ifadesini kullandı. Futbol dışında tenis ve Formula 1’e ilgi duyduğunu belirten Mourinho, en iyi yaptığı yemek için “Harika yumurta kırarım, bu benim uzmanlık alanım” cevabını verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx