Nilüfer’den aşk ve evlilik açıklaması: ‘Tahtalı köye mi gideyim’


Nilüfer (69) Saba Tümer’in YouTube programına konuk oldu. Artık aşk şarkıları yazamadığını söyleyen 69 yaşındaki sanatçı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘HUZUR VE SAKİNLİK İSTİYORUM’

Posta gazetesinin haberine göre Nilüfer “Ben şarkılarımı çektiğim aşk acıları sonucu yazan biriyim. ‘Neden artık yazmıyorsun?’ diye soruyorlar. Aşk yok, üretkenlik yok. Olmasın da zaten. Bu yaştan sonra aşk acısı çekip tahtalı köye mi gideyim? Artık kalbim dayanmaz” dedi. “80 yaşında evlenebilirim belki ama artık hayatımda huzur ve sakinlik istiyorum.” şeklinde konuştu.

‘FARKLI YERLERE ÇEKİLDİ CÜMLELERİM’

“70’li yıllarda ben de mayo ve mini etekler giyiyordum. Ankara konserimde transparan giyip ‘Ben mi kaldım bir tek ahlak nöbetçisi’ deyince farklı yerlere çekildi cümlelerim.”

“Estetik ameliyattan istediğim sonucu alamamaktan çok korkuyorum. Bence çok gereksiz bir şey. Bu sektöre güzel kadın imajıyla girmiş biri değilim ki…”

“Bazen, ‘Ay çok yaşlanmış, bitmiş, yazık’ yorumları alıyorum sosyal medyada. Keşke herkes benim gibi yaş alsa, böyle görünse.”

“1970’li yıllar ile şimdiki zamanımızın müzik zevki değişti. Bir parça duyuyorum ve inanamıyorum nasıl en çok dinlenenler listesine girebiliyor diye…”

’50 YIL ÖNCE ÇIKARDIĞIM ŞARKIMI SÖYLEMEMİ İSTİYORLAR’

“Konserime gelen 14-15 yaşındaki çocuklar, 50 yıl önce çıkardığım ‘Son Arzum’ parçamı söylememi istiyorlar. ‘Yargı’ dizisinin veda gecesinde Pınar Deniz yorumlamış. Çok beğendim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx