Yusuf Yazıcı: Arda Güler beni şaşırtmıyor

İspanyol spor gazetesi AS’a açıklamalarda bulunan Yusuf Yazıcı, performansıyla öne çıkan Arda Güler hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

MONTELLA BENİ ÇAĞIRDIĞINDA ÇOK MUTLU OLDUM
“Milli Takım’da oynamak bir onur, çok özel bir şey. Montella beni çağırdığında çok mutlu oldum. Euro 2020’de kötü anılarımız vardı. Montella ile yeni bir atmosfer yakaladık. Milli forma her futbolcunun hayalidir. İlk çağırıldığımda 20 yaşındaydım. İnanılmaz bir andı.”

‘ARDA GÜLER BENİ ŞAŞIRTMIYOR’
“Çok genç ve gelecek vaat eden oyuncularımız var. Tecrübelerimi onlarla paylaşıyorum, bu sorumluğu her zaman hissediyorum. Ama yine de çok tavsiyelere ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum. Arda Güler, Real Madrid’de oynuyor ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. Neler yapabileceğini gösterdi. Önümüzdeki yıllarda çok daha önemli oyuncu olacak. Kenan Yıldız da öyle… Arda özel bir yeteneğe sahip, çok iyi futbolcu ve çok iyi bir insan. Ulaştığı nokta beni şaşırtmıyor. Zamanla daha iyi bir futbolcuya dönüşecek. Sezon içinde çok konuştuk. Meraklı ve öğrenmeye aç biri. Oyun görüşü, pas ve şut kabiliyeti üst düzey. Komple bir oyuncu. Sezon başında sakatlık yaşamasına rağmen kendisini gösterdi. Kısa sürede 6 golle rekor kırdı.”

SADECE SAVUNMADA İYİ DEĞİLİM
Fransız ekibi Lille’deki kariyeriyle ilgili Yusuf Yazıcı şu ifadeleri kullandı: “Bireysel olarak iyiydi. Takımın Avrupa’da en çok gol atan oyuncusu oldum. Farklı pozisyonlarda takımıma yardım etmeye çalıştım. Başarılı olduğumu düşünüyorum. Savunmada iyi değilim sadece. Bu seneki amacımız ligi ilk 3’te bitirmekti ama 2 puanla kaçırdık. İyi bir sezon geçirdik.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx